Ny skribent och ännu en ombyggnation

Foto av redigeringsverktygen på webbsidans baksida.Bättre sent än aldrig, som man brukar säga. Vår nya skribent, Helena Meyer, hade ju sin Tatuteket-debut redan 7 april. Hon lät då göra ett historiskt nedslag och titta på myten om tatueringar som något kriminellt präglat. Den artikeln står att läsa här!

Helena själv finns kort beskriven här. Utöver det kan vi förtälja att Helena nu utbildar sig till journalist med inriktning historia, samt skriver en bok om tatuering och kroppskonst i populärkulturen. Hon driver också @dentatueradepodden som ni verkligen bör kolla in.

Sedan har jag – uppenbarligen – byggt om sidan, igen. Den här gången blev det en totalrenovering. Detta kommer sig av att CustomPress som tidigare användes till synes upphört. Därmed har jag låtit gå över till OceanWP kompletterat av Elementor. Sedan Tatuteket är en ideell sida utan intäkter kör vi än så länge bara gratisversioner av teman och verktyg. Annat kan det för all del bli, dock beroende av ert stöd.

Jag hoppas ni gillar sidans nya utseende och ska komma att trivas med lite nya grepp och strukturer. Stöter ni på några uppenbara felaktigheter eller tekniska problem av detta, vänligen kontakta oss.

Allt gott!

Mvh,
Tatukarien