Uppgifter för kontakt och stöd

Allmänt

Tatuteket är alltid öppet för förslag, kritik och hjälp. Med andra ord får du gärna skicka in förslag på innehåll, påpeka stav- och faktafel, bidra med källor, bilder, etc.

Bildarkivet

Har du själv, eller någon släkting eller bekant till dig, några år på nacken och äldre tatueringar, är det just vad jag söker.
Med »äldre tatueringar« menas tatueringar som idag (2020-talet) är minst fyrtio år gamla.

För att bidra till projektet och göra ett bildarkiv möjligt, behöver du göra följande:

Stöd och donera

Till Tatutekets Spreadshirt-shop!

Till Tatutekets Paypal!

Tatuteket är inte ett företag, inte heller en förening. Tatuteket är inte vinstdrivande på något sätt och saknar helt intäkter. Webbsidan innebär dock en del utgifter i form av hosting, drifttjänster, licenser och digitala verktyg.

Jag kan skatta mig lycklig för dem som hittills helt kostnadsfritt valt att hjälpa sidan med material av olika slag. Dock hoppas jag ju på goda utvecklingsmöjligheter med tidens gång.

Tatuteket med tillhörande projekt skulle ju dock, naturligtvis, kunna hålla högre kvalitet med hjälp av fler betalda verktyg, licenser, möjligheter till inköp av material, etc. 

Därav har jag skapat möjligheter för er för att stödja Tatuteket.

Dels har jag då låtit designa en rad egna motiv som via Spreadshirt kan köpas som merchandise, i form av tröjor, muggar, etc. Fler motiv kommer att tillkomma med tiden.

För att göra det så fördelaktigt som möjligt för er del har jag endast lagt på 10 SEK per produkt – utöver det grundpris som Spreadshirt tar ut för aktuell vara och tryckning. Tatuteket får alltså blott 10 kr per grej och priserna hålls nere. Det handlar alltså inte om att vilja tjäna pengar för egen del, eller ens få tillstymmelse betalt för den tid jag lägger på att skapa motiven. Eventuella intäkter går oavkortade gå till drift och utveckling av Tatuteket.

Dels har jag låtit ordna en länk för direktstöd i form av donation via Paypal. 1 SEK; 10 SEK; 100 SEK; you name it – alla summor, oavsett, är välkomna. Som sagt handlar det inte om att personligen tjäna pengar, utan  om att utveckla Tatuteket. 

Tack på förhand!

Mvh,
Tatukarien